Parijs

Prachtig, statig, highly fashionable, heerlijk eten, shop till you drop, Patisserie met een hoofdletter P. Elke keer als ik in Parijs ben sta ik weer versteld van de diversiteit van deze prachtige stad. De energie is overweldigend, zo veel moois en heerlijks om van te genieten. Mijn laatste ontdekking is Maille. Een schattig winkeltje, gespecialiseerd in o.a. mosterd en vinaigrettes. Neem de tijd want het is zeer moeilijk kiezen uit al die heerlijke mosterdsoorten: frambozen, pesto & rucula, chablis & morilles, cognac, te veel en te heerlijk om uit te kiezen. Gelukkig hebben ze ook kleine verpakkingen zodat je verschillende soorten kunt proberen. Een super leuk cadeau idee.

Wij logeerden met z’n twee in hotel Bourg Tibourg. Een fantastisch boutique hotelletje, midden in de wijk ‘Le Marais’. Klein en über chique. Het ademt klasse en sfeer. Het ontbijt dat geserveerd wordt in de kelder is volledig biologisch. Heerlijke zoete en hartige broodjes, zelfgemaakte jams en vers fruit. De versgezette koffie maakt het geheel af.

Wil je je op een andere manier verplaatsen dan, op de geijkte manier van, met de metro, ga voor iets meer spanning en neem de motor taxi. Er is genoeg ruimte voor al je shopping bags en je beleeft Parijs op een nieuwe unieke manier.

Maille

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s