Mama in the picture: Régine Relyveld

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/12091043/?claim=2d3fx855x65″>Follow my blog with Bloglovin</a>

De foto is gemaakt op Ibiza tijdens ons eerste tripje naar dit eiland met z’n vieren. Het was een groot succes! Niet het Ibiza dat je op de televisie ziet, niet het Ibiza van het uitgaan tot de volgende ochtend en ook niet het Ibiza van de dronken jongeren.
Wel het Ibiza van heerlijk wakker worden in een B&B die eigenlijk ook wel “Ons Paradijs” genoemd mag worden, het Ibiza van heerlijk eten en vooral spelen en tot elkaar komen elke dag weer op één van de prachtige stranden die “ons” eiland kent. Dit jaar gaan we weer. Loïs is dan bijna anderhalf en Tahyna zeven.

OSKAR en ik

SONY DSCEen paar maanden geleden weer werd ik aangenaam verrast toen ik samen met Oskar kennismaakte met Régine Relyveld, oprichter en directeur van TJ’s cupcakes. Ze zou me trakteren op een doos met verschillende mini cupcakes, maar ik had niet verwacht dat daar mijn eigen portret in witte melkchocolade op zou prijken! Hoe leuk!

Ik had Régine al via de mail laten weten dat ik geen fervent cupcake fan ben. Van die sponzige cakejes met zo’n dikke crèmelaag erop. Not my cup of tea. Maar Régine hield vol en was er zeker van dat ik haar cupcakes wél onweerstaanbaar zou vinden. Eenmaal thuis na onze gezellige ontmoeting nam ik gelijk de proef op de som en, al vond ik de ene smaak niet zo lekker als de andere, ik moest het toegeven dat Régine gelijk had. Haar kakelverse TJ’s cupcakes, gemaakt van pure ingrediënten, zijn inderdaad très yummie! Mijn favoriete…

View original post 791 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s