Fietsen

T&L Bakfiets

 

IMG_3286

Jullie zijn allebei echt ‘buitenkinderen’, “buite mama, buite mama” , piets, piets” , zeg jij Loïs als je naar buiten wil.

Wij zijn alle drie dol op fietsen en pakken ook zoveel en zo vaak mogelijk de fiets als we ergens heen gaan. Fietsen door Amsterdam is fantastisch, elke keer zien we weer iets nieuws. “Dit is nou onze stad mama, wat wonen we toch in een mooie stad hè!” (Tahyna)

Lieve Tahyna, jij vindt het af en toe nog best “heel oneerlijk” , dat je niet alleen buiten mag fietsen. “Ik moet altijd met iemand naar buiten”, ja, dat klopt en we hebben je uitgelegd dat dat zo is omdat we zoveel van je houden en heel goed op je passen. Gelukkig begrijp je dat heel goed. Desondanks, geven wij jullie allebei gecontroleerd de ruimte. Dat betekent dat je heel veel mag en dat we jullie ook het vertrouwen geven.

Zo mocht je, voor het eerst (!) naast mij fietsen, op je eigen fiets, helemaal naar oma. We fietsen op de heenweg ook nog verkeerd waardoor we er wel 45 minuten over deden. De terugweg ging gelukkig sneller maar was heel spannend omdat we in het donker naar huis moesten. Het was een fantastisch avontuur!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s