Dagje uit met mama

Speciaal voor mij was je in de voorjaarsvakantie één nachtje thuis komen ‘logeren’. De hele week was je  bij oma en bij tante Germaine en oom Gideon, je surrogaatouders. Wij hadden deze eer te danken aan het feit dat jij en ik gezellig samen een dagje op stap gingen en we vroeg van huis moesten. Thuis ‘logeren’ was in deze dus de beste optie.

Ons tripje ging deze keer naar het Science Museum Nemo. Zoveel te zien en zoveel te doen. En toen ging het brandalarm af…je werd lijkbleek en stond te trillen als een rietje. “Nergens voor nodig” probeerde ik je toe te spreken, “mama is bij je en ik laat jou niets gebeuren’. Toen de consternatie voorbij was en  je normale kleur weer was teruggekeerd en je hartslag weer het normale ritme had bereikt zag je gelukkig in dat zo in paniek raken geen zin heeft. “Als je stressed kan je niet goed nadenken” vertel ik je steeds in de hoop dat het beklijft en je leert om je niet zo druk te maken.

Toen bleek dat alles op een misverstand berustte, iemand was gevallen en had de knop van het alarm geraakt,  gingen we verder met alle super leuke experimenten. De reis naar de ruimte en onze metamorfose tot echte onderzoekers waren de hoogtepunten van de dag. We gaan er zeker terug naar toe want we hebben nog lang niet alles gezien en gedaan.

IMG_4558 IMG_4542

 

zit er suiker in je eten? giga grote bellen ‘blazen’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s