Oorgaatjes

Toen je geboren werd nu bijna precies 8 jaar geleden, mocht je van je papa geen oorgaatjes. De hele (Surinaamse) familie stond op z’n kop want: “hoezo niet???” “Jullie hadden oorgaatjes toen je twee weken oud was!”. Maar papa had het laatste woord dus zijn prachtige dochter werd niet ‘verminkt’ en de oorgaatjes zouden op een later tijdstip, dat je zelf uit mocht kiezen, komen.

Eindelijk was het zover. In Macedonië, waar we de familie bezochten besloot je dat het tijd was voor oorgaatjes. Je was inmiddels alweer drie en je kon dit dus al zelf beslissen. Toen het kindje dat voor jou aan de beurt was heel hard moest huilen was het gedaan met de pret en zag je er vanaf.  Aangezien de afspraak was dat je zelf mocht beslissen drongen we niet verder aan en lieten we het daarbij.

Nu vijf jaar later is het er dan toch van gekomen. Voor je achtste verjaardag kreeg je van ons oorbelletjes voor in je nieuwe oorgaatjes. Van tante Manny (dermatoloog) kreeg je verdovingscrème om op je oorlelletjes te smeren zodat het ‘zeker’ geen pijn zou doen.

Papa, Loïs, oma, oom Pancho en ik vergezelden je naar Juwelier Valentine om daar door een zeer ervaren meneer je oorgaatjes te laten prikken. Enigszins gespannen doorstond je de vuurproef. En het resultaat…..Prachtig, elegant en lief!

IMG_4949

IMG_4945

 

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/12091043/?claim=2dfwhyfmqdv”>Follow my blog with Bloglovin</a>

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s